-
Gör såhär
-
Börja med att göra Daimfluffen
-
Sätt ugnen på 180 grader.
-
Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan grovhackad choklad och mjölk, och låt allt smälta ihop.
-
Vispa ägg och socker till en fluffig smet, och rör sedan försiktig ned chokladsmeten. Tillsätt mjöl, kakao och bakpulver och blanda alltihop.
-
Fyll minimuffinsformarna till 2/3 och grädda i ca 8 minuter. Låt svalna på galler.
-
Värm grädde i en kastrull – men låt det inte börja koka!
-
Hacka ner Daimen och låt den smälta ihop med grädden. Spara en liten bit Daim som du hackar ner i det färdiga fluffet sedan.
-
Låt Daimgrädden svalna, gärna över natten.
-
Vispa till en fluffig topping och blanda i lite krossad Daim. Spritsa toppingen på dina muffins.
Bakingbyhiba
Väldigt fint utbud av sortiment