-
Gör såhär
-
Sätt ugnen på 180 grader
-
Ställ muffinformar i plåtens fördjupningar
-
Vispa smör, kokosmjölk, och socker till en ljus, fluffig smet.
-
Vispa sedan i äggen, ett i taget.
-
Rör ner mjöl och bakpulver.
-
Tillsätt sedan riven kokos, limeskal och mjölk.
-
Skeda över smeten i muffinsformarna.
-
Grädda ca 17 minuter, tills muffinen har rest sig och är gyllenbruna.
-
Kontrollera att de är färdiga med en provsticka.
-
Lägg över de färdiggräddade muffinsen på galler att svalna.
-
Vispa ihop creamcheese, florsocker och limesaft i en skål.
-
Ringla glasyren på muffinsen och strö över generöst med stora kokosflingor.
-
Receptet är från kokboken Muffins och små pyntade cupcakes av Susannah Blake
Mrs
Mycket snabb leverans av bra produkter. Jag fick bra hjälp innan köpet.