-
Sätt ugnen på 175 grader.
-
-
Blanda socker, smör och vatten i en skål som tål mikrovågsugn. Kör i micron i ca 45 sekunder, tills smöret smält.
-
Blanda i 1 dl av den mörka chokladen, rör tills chokladen har smält.
-
Blanda i ägg och vaniljextrakt.
-
Tillsätt mjöl och bikarbonat och rör om tills allt är blandat.
-
Låt smeten svalna till rumstemperatur.
-
Blanda i resterande mörk choklad och mjölkchokladen.
-
Fördela smeten i muffinsformarna och grädda i ca 13-15 minuter. Prova med sticka, de ska vara lite kladdiga i mitten.
-
När du har tagit ut browniesarna ur ugnen ska de sjunka ihop i mitten. Gör de inte det kan du trycka en liten grop med baksidan av en sked.
-
Värm jordnötssmöret i micron i ca 30-40 sekunder, rör om.
-
Skeda upp jordnötssmör i mitten på varje brownie medan de ännu är varma. Dekorera med chokladknappar.
Snabbt och bra
Bra och snabb service