-
Sätt ugnen på 175 grader.
-
Placera minimuffinsformar i en minimuffinsplåt.
-
Blanda socker, smör och vatten i en skål som tål mikrovågsugn. Kör i micron i ca 45 sekunder, tills smöret smält.
-
Blanda i 1 dl av den mörka chokladen, rör tills chokladen har smält.
-
Blanda i ägg och vaniljextrakt.
-
Tillsätt mjöl och bikarbonat och rör om tills allt är blandat.
-
Låt smeten svalna till rumstemperatur.
-
Blanda i resterande mörk choklad och mjölkchokladen.
-
Fördela smeten i muffinsformarna och grädda i ca 10 minuter. Prova med sticka, de ska vara lite kladdiga i mitten. Låt svalna helt innan du brer på frosting.
-
Gör frostingen såhär
-
Blanda smör och socker till en krämig massa.
-
Tillsätt vaniljextrakt och blanda väl.
-
Blanda i mjöl och salt så att du får en degig massa.
-
Rör i mjölken och blanda till en fluffig frosting.
-
Vänd ner chokladen.
Bakingbyhiba
Väldigt fint utbud av sortiment